суботу, 20 вересня 2014 р.

нова рубрика - про кіно)

Привіт,

так як я в планах на вересень записала обов"язкові кіноперегляди мінімум раз на тиждень, я мушу кудись дівати свої враження від переглянутого. Отже, запроваджую нову рубрику - кіновідгуки.

Вчора подивилися фільм Найкраща пропозиція. Все починається досить нудно - немолодий знавець антикваріату і творів мистецтва, який займається оцінкою та продажем на аукціоні того всього добра, не любить людей, ходить всюди в рукавичках і розмовляє по телефону через серветку. Вдома в нього є потаємна кімната, всі стіни якої завішані картинами із портретами жінок. Ну ви здогадалися, що це всі жінки в його житті, з живими не склалося) Після 20хв перегляду я навіть подумувала не дивитися далі. Але, о чудо, почав розвиватися сюжет :) Розвивається він досить цікаво, так-так, з"являється жінка, і вже навіть починаєш планувати собі в голові якийсь логічний кінець, а тут - оп! Далі не скажу :)

Це не мелодрама, і не комедія, і не дуже щоб легке кіно. Я б навіть сказала, що воно трохи наганяє смуток. Тому якщо хочеться чогось ненапряжного - знайдіть щось інше)

До речі, вони там прохлопали дещо в сюжеті. Тому хто подивиться - пишіть в коментарях, цікаво чи тільки нам з Василем то було видно, чи ні :)

Приємного перегляду!

4 коментарі:

  1. Я нещодавно цей фільм теж дивилась!
    Неоднозначні в мене враження, але кіно варте, щоб його подивитись, як на мене.
    До речі, Зоряні війни я теж не бачила ще )))

    ВідповістиВидалити
  2. теж думаю, що варте, але чесно попередила що воно не з категорії "легке і приємне" :)


    ВідповістиВидалити
  3. мдя... і я подивилася, сподобалося, але я так і не зрозуміла, чого ота несправжня клер хотіла? то всьо було заради картин і грошей?
    і що ви там з Василем таке додивилися? я не дуже уважна))) кортить дізнатися, що ж там не так;)

    ВідповістиВидалити
  4. всьо заради грошей, так.
    щодо того, що вони прохлопали. ось так виходить, що ці чуваки ті всі меблі антикварні, картини ітп - вони їх звідкісь звозили, щоб створити картину вілли на продаж. по-перше, їм якось дуже вже якісно вдалось відтворити видимість того, що там жили люди, ну бо той дядько нічого не запідозрив. по-друге - він старий знавець антикваріату, невже він жодної речі звідтам не міг впізнати? ну добре, потім він був збентежений таємничою Клер, але ж спочатку він дуже тверезо оцінював і розглядав то все, хіба ні?
    ну і ще Василь не розумію, нафіга вони йому того робота лишили, якщо він сам казав, який то дорогий та рідкісний експонат :)

    ВідповістиВидалити