понеділок, 10 листопада 2014 р.

мінус три, плюс три - про жовтень та плани на листопад

В жовтні півмісяця я капець як організовувалася.
Я навіть намалювала собі такий листок з клітинками, як у Христі, і замальовувала їх трьома кольорами. А потім почалося - я замальовувала клітинки раз на кілька днів, а тоді і зовсім припинила малювати. Хоча оті кольорові клітинки дуже мотивують до організації, і показують як вдається або не вдається щось. Поки замальовувала - червоного кольору було досить мало, зеленого трохи більше ніж червоного, ну а найбільше - жовтого. Це можу пояснити певними завищеними до себе вимогами - тобто, реально там міг би бути зелений, а я вважаю що старалася замало, і там має бути жовтий.

Тепер пробіжуся пунктами трохи (почитати про наплановане можна тут).

Мінуси:
- сварюся і кричу менше. А коли сварюся і кричу, майже відразу сварюся на себе.
- вкладаємося з Даринкою практично завжди нормально - в ліжку, а не на колінах за компом.
- з обідом теж все добре, я навчилася думати про нього наперед. Це не означає, що в нас тепер на обід не буває пельменів чи вареників, а виключно наготовлені кілька домашніх страв :) Але я принаймні тепер не забуваю подбати про ті ж вареники завчасно :)

Плюси:
- навіть не відкрила.
- подзвонила, з"ясувала що і до чого, жодного разу не пішла.
- жовтий колір :) Тобто, більш-менш регулярно, я таки щось для себе роблю.

І висновки глобальні. Найгірше мені дається час для себе - я завжди повиділяю час для готування їжі, прибирання, дітей, ну а для себе якщо лишиться, і переважно - не лишається. Або вже сильно лінь щось робити, і я вирішую що для себе - то і посидіти за комп"ютером щось почитати - теж (

Я, до речі, настільки "забила" на самоорганізацію під кінець місяця, що вже навіть думала не починати третій місяць. Прийти сюди, написати що це не моє, і я втікаю. А потім подумала, порахувала скільки всього реально вдалося, і передумала :) Але планів на листопад буде не шість, а трохи менше, і я їх об"єднаю в один список:

  • порозгрібати завали (піддивилася в Христі в жовтні): поремонтувати цілий кульок неремонтованого одягу, який перекладається з місця на місце, розібрати та повіддавати непотрібний одяг, розібрати-віддати-продати непотрібну техніку чи інше. До речі, пароварку треба комусь? :)
  • недрібне прибирання: помити вікна, двері, шафки в кухні.
  • піти нарешті на спорт (позичила в попередньому місяці)
  • залучати допомагальників. Теж позичене - з вересня. І я вже навіть зробила деякі кроки для цього :)
І достатньо мені.  І не буду малюватив клітинках, хоча то ох як ефективно було.

В нас сьогодні буде якесь кіно ;)



2 коментарі:

  1. ги, в мене пароварка теж без діла лежить) ото ще тільки я лишилася зі звітом, але вже пишу. та воно то Юля так... деколи хочеться на те все забити і робити ціле велике НІЧОГО, але частіше ті плюси і мінуси все таки стимулюють щоб то "нічого" не затягувалося)
    розкажеш про кіно;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. діти вони знають коли мама з татом хочуть кіно. довго вкладали, вже було пізно і не дивилися. може, нині :)

      Видалити