понеділок, 16 березня 2015 р.

про кіно, кіно та мультик

Сьогодні я швиденько і як завжди коротко напишу про переглянуте.

Кіно #1 Готель Гранд Будапешт/The Grand Budapest Hotel/2014р.

Якщо спробувати одним словом описати моє враження від нього, то цим словом буде "дивне". Ви не подумайте, що я не люблю незвичних фільмів, чи мені треба дуже банальний (а ще краще мелодраматичний))) сюжет, чи ще щось. Я обожнюю європейське кіно часто власне за незвичність і нестандартний підхід. Але конкретно оце кіно мені - дивне, і все. Не зачепило воно мене, зовсім. І смішного мені там було мало, і драми не було, і екшну, ну якось все - якось, та й все)

Кіно #2 Подорож Гектора у пошуках щастя/Hector and the Search for Happiness/2014р.

Я б сказала що воно прикольне, це кіно. Не так щоб воно лишило якийсь дуже глибокий слід у моєму житті, але воно прикольне. Легке і веселе. І Саймон Пегг кльовий, і ота його подруга (блін, в якому ж кіно я її бачила??). І різні життєствердні цитатки про щастя, і ще багато різних кольорових гарних місць - бо головний герой подорожує. Неважко здогадатися для чого, головне уважно прочитати назву :) До речі, той висновок що він робить в кінці - що ми зобов"язані бути щасливими, я б поміняла. Бо згідно з сюжетом напрошується висновок інший: щастя - під носом ;)

Мультик Крижане серце/Frozen/2013

Як би дивно це не звучало, але до народження дітей я дивилася набагато більше мультиків :) Зараз мультики в мене виконують переважно роль няньки, відповідно я коли їх включаю - роблю те, що мені не дають робити добровільно. Тобто те, що мені дуже хочуть допомогти робити, а я не дуже цього хочу. І от минулого тижня, коли не дуже здорова Даринка задрімала в мене на руках, і невідомо було чи спатиме вона без мене чи ні, я подумала - о! чудова нагода! і подивилася з Катрусею Крижане серце. Непоганий мультик, як на мене. Там багато про сестринську любов, коли незважаючи ні на що Анна йде шукати свою сестру Ельзу, бо знає що та не завдасть їй шкоди - вона ж її любить, і результаті любов усе рятує. А ще там є дуже про те, що не можна довіряти незнайомцям. От Анна заручилася з першим-ліпшим принцем в перший день знайомства, а сестра цього не схвалила. Ну, там почалося різне, а потім на її шляху зустрічається Крістоф, який щиро і не один раз дивується - як??? ти заручилася з незнайомцем??? та ти ж його зовсім не знаєш, до чого тут любов??? тебе що, батьки не вчили остерігатися незнайомців??? Дуже правильно для дівчаток таке подивитися, я вважаю )))

Приємного перегляду :)


Немає коментарів:

Дописати коментар