пʼятницю, 19 червня 2015 р.

про кіно_Фокус



Якось так вийшло, що подивилися ми його вже давно дуже, а я чомусь не написала нічого. Виправляюся :)

Взагалі, після перегляду у мене якісь протирічливі відчуття. Ще досі ))) Фільм Фокус/Focus (2015) розповідає нам з вами про казкове і веселе життя людей, які заробляють собі на життя тим, що крадуть в інших людей. Ні, вони не грабують казино чи банки, вони витягують з кишень та торбинок інших громадян гаманці та телефони, знімають в них коштовності та годинники, маючи безліч прийомчиків щоб відволікти увагу, чи втертися в довіру своїм жертвам. Ось це і викликає у мені ті протирічливі відчуття, про які я писала вище. З одного боку, ці люди вони такі веселі і прикольні, і стільки всього придумують, і життя в них таке яскраве-кольорове. З іншого, я категорично проти такого способу заробляння грошей, хоча б тому, що на місці жертви завжди можу опинитися я. І те, що зароблені мною гроші може витягнути з кишені отакий веселий та прикольний юнак, оце мене не веселить якось, зовсім. 

Але якщо не заглиблюватись аж отак, то сам фільм цікавий, і сюжет динамічний, і багато несподіваних моментів,- бо ж фільм про дуріння (чи то швидше обдурювання), що теж тримає у приємній напрузі і не відпускає до кінця. А ще там на початку герой Уілла Сміта розказує та показує молодій та недосвіченій панянці, яка дуже хоче бути крутим крадієм,  кілька отих їхніх прийомів. Це дуже корисно усім потенційним жертвам, я вважаю ))) 

Тому, дивіться, і не лінуйтеся прийти сюди поділитися враженнями :)
  

2 коментарі:

  1. Як я дивлюся такі кІна, то теж мене напрягають круті і прикольні злочинці (хоч я люблю всіляких поганих хлопців), бо ото надивляться діти... І буде як В Л.М. Монтгомері "спочатку вони здаються цікавими поганцями, а потім перестають бути такими цікавими, і стають просто поганцями". Еееех

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. нє, ну погані хлопці бувають різні. конкретно тут мені не подобається, що вони весело і прикольно витягають з кишень гроші, ну і всяке таке інше теж. а ті в кого витягають - вони ж їх може заробляють ті гроші, і оте все інше?
      хоча може і не всі :)

      Видалити