суботу, 10 жовтня 2015 р.

про кіно_Бердмен



Артхаус, він такий артхаус. Василь от на середині не витримав, наприклад :) І хоч всі на нього (на фільм) кажуть Чорна комедія, або ж Драма - для мене це в категорії Артхаус точно.

Отже, я знайшла час і додивилася.

Фільм дуже непростий, і цікаво знятий, практично в режимі реального часу. Він показує нам вже немолодого актора, який хоче донести до глядачів, що він не актор однієї ролі, а може грати щось сильне та глибоке, і не тільки в кіно. Для цього він обирає п"єсу і ставить її на Бродвеї. В цього актора крім бажання щось довести є ще багато всього - донька, яка незважаючи на свій юний вік вже лікувалася від наркоманії, дружина з якою вони давно розійшлися, коханка яка думає що вагітна, і внутрішній голос (ну, а як без нього ))) Під кінець внутрішнього голосу все більше, ну і сюрреалізму, відповідно, теж :)

Добрі та добре грають актори (від Нортона взагалі очей не могла відвести, ууух який), багато цікавих діалогів, та і атмосфера сильно неординарна.

Одним словом, якщо ви любите щось таке особливе, і непросте, і про шизофренію - дивіться :)

І я не можу не додати сюди картинку, яку видав мені Ґуґл. Зараз поясню чого вона мене так веселить. Бердмен - це роль головного героя, щось на зразок Супермена, чи Спайдермена, тобто це Людина-Птах, тому ця картинка це прямо ходячий анекдот. Не можу її тут не зберегти )))


Гарного перегляду!

Немає коментарів:

Дописати коментар