суботу, 7 листопада 2015 р.

фестиваль Червоні носики - вже завтра!!!

Я знаю, знаю, що це дуже безсовісно - попереджати в останній момент. Але я дууууже вірю, що більшість із вас читає мене на Фейсбуці і з дописів, що я поширюю, ви вже добре знаєте, коли Червоні носики починаються і яка буде програма :)

Отже, чудовий мегапозитивний та суперкорисний Фестиваль Добра Червоні носики відбувається завтра, в неділю 08 листопада, з 11.00 до 18.00, на Коперника в Палаці Мистецтв. У Львові ;)

Щоб туди потрапити, вам потрібно купити дитячий квиток, який для однієї дитини коштує 70грн, для двох - 100грн. Дорослий що супроводжує дитину нічого не платить, діти до 3х років - теж :) Все, що на території фестивалю, майстеркласи та різноманітні дитячі ігрові майданчики - додатково не оплачуються, ви обираєте те що вам до вподоби впродовж цілого дня!

Програма фестивалю тут.

Метою фестивалю є назбирати кошти на обладнання для онкохворих діток в лікарні на вул.Дністерській. Всі звіти можна буде почитати на сторінці Благодійного фонду Запорука.

Я буду там з 14.30 до 18.00 і зі мною можна буде робити листівки з котиками, отакі:





Буде два варіанти листівок: діти які вже можуть шити будуть робити котиків з фетру, менші дітки - з картону.

Я безмежно вдячна Каті Зубрицькій, що вона зголосилася прийти зі мною і допомогти, а також магазину Арт-Деко за надані для цього майстеркласу матеріали!

Приходьте, буде весело та цікаво!

Немає коментарів:

Дописати коментар