суботу, 16 січня 2016 р.

про кіно_Реальна любов та Кафе де Флор

Я сьогодні напишу про два фільми в одному дописі, бо вони обидва про любов. І хоч вони дуже різні, я таки напишу їх разом, щоб була можливість вибрати що саме про любов подивитися :)

Отже, Реальна любов/Love actually (2003)


легке та веселе кіно, де є багато різних історій про любов, починаючи від вже немолодої сімейної пари і закінчуючи 11-річним хлопчиком. Ці історії світлі і хороші, і сам настрій у фільмі добрий і легкий. Чудовий життєствердний фільм, який залишає по собі хороший настрій та усмішку на обличчі ще надовго. Дивитися всім, так :)

Кафе де Флор/Café de Flore (2011)


зовсім інший. В одній сюжетній лінії мама виховує хлопчика з синдромом Дауна, це 60 якийсь там рік, вона зовсім сама, обожнює сина і дуже хоче компенсувати йому любов"ю все, що він не може повноцінно отримати (Ванесса Параді - назвичайна в цій ролі!). В іншій - наші дні, успішний гарний чоловік раптом зустрічає кохання своєї мрії, і йде від дружини, з якою прожив до цього 20 років і з якою у нього двоє чудових дітей.

Фільм закінчується позитивно, але після нього сумно. Загальний настрій такий, чи що. Не кажіть що я не попередила.

Гарного перегляду!

6 коментарів:

  1. я дивилася тільки Реальну любов і цілком згідна що воно таке, як ти написала)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. воно виявляється бозна-коли зняте, а я тільки зараз подивилася, уявляєш? :)

      Видалити
    2. а ти знаєш скільки ще всього такого кльового знятого бозна-коли і чого ми ще не бачили?))))))) я теж його здається минулого року дивилася за наводкою сестри, а оті порноактори як тобі? шикрні, пра?

      Видалити
    3. вони просто ульотні, одні з найкращих у фільмі!!!

      Видалити
  2. Хм... Мені Кафе де Флор швидше про те, як мама замість жити своїм життям, не дає сину жити його життя. І що наслідки цього наздоженуть навіть у наступному житті. Про те, що не можна нав*язувати своїх очікувань щодо того, як їй жити іншій людині. Дуже сильне і глибоке, і досить важке кіно.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. є таке. але я мабуть сильно хотіла про любов, тому бачила там в основному любов)

      Видалити