вівторок, 26 січня 2016 р.

альбом з кишеньками для Матвія

Минулого року я вела рубрику в блозі Аґрафки і писала там про напрямок швидкого скрапу, паралельно створюючи наш сімейний альбом. Ці дописи можна знайти тут за міткою ПростоАльбом, або (я нарешті винесла посилання на ці статті в окремий розділ) тут. Від себе додам, що такі альбоми завжди цікаві, веселі і там можна вмістити багатезно спогадів :)

Сьогодні я покажу Вам зроблений мною такий альбом - в ньому є сторінки з кишеньками для фотографій і трохи карток, бракує тільки фотографій ;)









Якщо у Вас все ще сумніви, який формат альбома найкращий для Вас - пишіть, запитуйте, я все розкажу, покажу і підкажу :)

Гарного вечора!

4 коментарі:

  1. як оці кишеньки називаються правильно і який виробник? Боже, я в тій словаччині нічого тако знайти не можу( альбомчик кльовий - зі смаком і в міру всього, а не як в мене))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. виробники переважно називають їх photo sleeves, або photo pocket pages, або page protectors
      дякую за компліменти!
      в Словаччині значить пора відкривати магазин ;)

      Видалити
  2. Альбомчик чудовий!!! Треба мені спробувати зробити щось із такими кишеньками, а то переважно альбоми мене вганяють в ступор, а в тебе вони завжди файнезні та яскраві!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ну от тут ступора набагато менше, ніж в класичних альбомах ті що скрап :) сідаєш і пакуєш, головне фотками запастися )))

      Видалити