неділю, 14 вересня 2014 р.

що ми купили на Книжковому форумі

Не можу сказати, що я аж прям такий книжкофорумівець. Навіть більше, я коли працювала на Словацького - на форум не ходила ні разу. А працювала я там 7 років)

Але цього року ми на форумі були, і трохи купили різного.

Отже, наші книжки:


Книжка про солене тісто, давно хотіла щось таке. Погортала вчора. Багато різних цікавих прикладів, багато (і не забагато) інформації про те, як з тим тістом працювати і що треба знати/мати. Плюс шаблони на останніх сторінках, які можна перемалювати і використати в роботі. Ну, для моїх дітей ті шаблони ще задрібні, але колись доростемо. А зараз почнемо з чогось крупнішого ;)
видавництво Пелікан, 55 гривень





Абсолютно біла книга, чи якось так вона називалася) Шикарна штука для всякої творчості. Товсті білі ламіновані сторінки, 4 з яких - магнітні, маркер та шматинка в комплекті. Мої ручки зачухалися поробити якісь магнітні пазли-ігри, зроблю - покажу. А навіть якщо не зроблю, того магнітного є повно зараз (в тому числі там де ту книжку купували - там були якісь букви-цифри)))) Була ще трохи більша там. І було кілька книжок - з іграми, вчити літери та вчити цифри, такого ж плану - щоб можна було щось намалювати-стерти, щоб можна було магнітні карточки чіпляти ітд. Брати з собою кудись щоб дитині не було нудно, або ось ту з іграми собі в якусь дорогу - саме то. Дарина, правда, вже пожувала маркер і він не хоче писати, але я все одно хотіла купити туди кольорових :)
А, ще. Та шматинка в комплекті якось некльово стирає, краще брати вологу серветку)

біла книга, виготовлено ФОП Є.Гудзинський (Харків), 40грн

тут вже помальовано, і видно шматинку
Та, в мене не було жодної про Мишенятка, а їх вже ОМГ - три! Шкода, я вже в самому кінці їх знайшла, і грошей лишилося на одну тільки(
Гарна тепла історія про Мишенятка, з чудовими ілюстраціями. Співвідношення текст-малюнки якраз для моїх дітей :) Ті дві інші - теж куплю, сподобалось.
видавництво Брайт Букс, ціна 30 гривень
Книжка про кольори. Вона шикарна! Товсті сторінки, бомбезні малюнки, офігєнна ціна. До речі, по обкладинці навряд чи вибрала б її. А відкрила - аааааа!! Хотілося тут викласти всю, але Василь мене сварить коли багато фоток, каже я вас ними перегружаю. Тому викладаю три тільки :-Р
О, ще. Хочу такий шрифт яким підписані речі, поможіть :)

в-во Богдан, 25грн




Книжка про цифри. Теж один позитив від неї. Ми поки сиділи-гортали їх, до нас підходили люди і питали де такі взяти. Ну бо вони всередині дуже класні, реально!
Тут почергово один розворот дві цифри, тоді наступний - рядочок з лічилки. І всюди треба щось рахувати. Малюнки - самі гляньте які кльові :)

в-во Богдан, 25грн
 



Я чого всюди пишу про товсті сторінки - бо мені з півторарічною Дариною то актуально дуже :)

Вже в кінці усвідомила, що всі книжки - дитячі. Хм. Треба собі в плани на жовтень читання першим пунктом поставити :)

А ще там ззаду Палацу Потоцьких - мініатюри різних замків та оборонних споруд. Бачили?

4 коментарі:

  1. класні книжечки, а про мишенятка і ми маємо, кльова така, Улька її любить)

    ВідповістиВидалити
  2. У мене на форумі так само завжди - всі книжки виявляються дитячими :) Напевно тому, що в нашому дитинстві таких не було :) Потім намагалася хоч одну собі купити свідомо. А тепер на смартфон закачую, раз у півроку вагон :) :) Лічилка просто бомбезна! Ага, мініатюри бачили, шкода, що до них підходити забороняють, хоча Назар, звичайно, підходив ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. а нам ніхто не забороняв :) хоча, підходити якось не додумалась - видно паркани мене таки зупиняють)

      Видалити