понеділок, 27 березня 2017 р.

про кіно_Ваяна


Мультик Ваяна /Moana (США, 2016) потрапляв мені на очі не раз,  і жодного разу мені не хотілося його дивитися. Ну,  може я автоматично проводила паралелі з Покагонтес,  яка ну зовсім вже пласка,  а може афіша не привабила.  Аж тут Б - безвихідь,  хочеться щось нове. 

Так от, мультик  Ваяна мене приємно здивував,  дуже. Гарний сюжет,  прикольні персонажі, трохи пісень. Пригоди, порятунок світу (як без нього!), кумедні діалоги.  Головна героїня явно мальована одночасно з Анною з Крижаного серця (її навіть озвучує та сама акторка українською), але Анну я люблю і мене це не напрягло. Ну і як сказав Василь в кінці перегляду,  блін знову все через жінку :) 

Приємного перегляду,  і прийдіть поділитися враженнями хто подивився ;) 

7 коментарів:

  1. ..Я також чула про нього лише позитивні відгуки, а от про паралелі з Покахонтес такі ж і у мене 😊

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Треба дивитися значить, щоб додався ще один позитивний відгук :)

      Видалити
  2. Ми його випадково подивились, шукала зовсім інший мультик. І що приємно здивувало, що тут ніхто ні в кого не закохується і ніхто не з ким не цілується і не женитися наприкінці. ;) Герої шукають себе і йдуть своїм шляхом.
    Цим мені також здивувало і Крижане серце, де головна тема - це сестринського любов, а не принцеса+принц=весілля як обов'язковий атрибут диснеівських мультфільмів.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ..тоді потрібно ще Зоотрополіс переглянути! Там також не про кохання))) Нам цей мульт дуууже сподобався, а з українським перекладом, то дивитися в рази цікавіше :)

      Видалити
    2. Ага, я в Крижаному серці чекала логічно чоловічо-жіночої любові яка все врятує, а вони опа - і на тобі :) А ще в Крижаному серці я кайфувала як Крістоф не міг заспокоїтись, що Анна погодилась вийти заміж за незнайомого мужика, дуже кльово))) А Олаф взагалі моя любов!!
      Зоотрополіс зачотний, згідна, теж його любимо :)

      Видалити
  3. один з наших недавніх фаворитів! Мій Андрій в захваті був від жартиків, татушок Мауі і навіть пісеньок :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Татушки в Мауі то взагалі окрема тема )))))
      Я чомусь його як згадую, відразу в голові оцей момент "Отже, ти - Ваяна." :)

      Видалити