четвер, 23 жовтня 2014 р.

новини

Їх в мене сьогодні дві - хороша і хороша :)

Перша: я почала робити наш сімений альбом. Отако не з початку, а з тої події, з якої захотілося. І так буде й надалі, я його робитиму не хронологічно з початку (то я про старі фотки), але при цьому буду намагатися встигати друкувати та оформляти поточні. Все це я робитиму використовуючи різне добро для так званого швидкого (або лінивого, дуже влучно ))) скрапу. Бо воно мені сильно імпонує, і на таке у мене часу точно вистарчить.

І новина друга: я не просто робитиму альбом, а й писатиму про це у блозі Аґрафки. Зі всіма деталями та описом використаних матеріалів. Отак!

Отже, перша стаття вже є, читайте, надихайтеся, приєднуйтесь!

А ось і вони, початкові сторінки в альбом:



4 коментарі:

  1. Юль, це так класно, що ти почала робити, в мене альбоми якби розпочаті, а от фізично частинку ніяк не розпочну, а ті що фізично вже трохи існують, ніяк мені в оформленні не вляжуться. перший раз чую за лінивий скрап, тре погуглити, мабуть і я почну отак як ти, не в хронології, а за подіями... та й то ж альбоми на кільцях, сторінки завжди можна поміняти місцями))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. от за це альбоми на кільцях я ОБОЖНЮЮ )))
      сподіваюся побачити щось із поскладаного тобою в кишеньки ;)

      Видалити
  2. Класна ідея. Я теж про таке думала. А як Ви друкували оті маленькі фотографії розміром 10х7.5? Об"єднювали дві маленькі в одну велику за допомогою Фотошопу, а потім розрізали?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. саме так, в Фотошопі на фотографії 10*15 розміщуєте дві. скажу чесно, в мене це робить Василь - бо він це робить часто і швидко, а мені лінь навчитися.
      а ще таке роблять в фотосалонах, не знаю чи у всіх, але точно знаю що в деяких - роблять)

      Видалити