понеділок, 6 жовтня 2014 р.

про кіно_«Ім"я» (фр. Le Prénom)

Європейське кіно, воно дуже інше, ніж американське. Особливо французьке. Воно якесь таке інше, що важко це описати словами, це сприймається десь на іншому рівні. Моя любов до французького кіна - давно і всерйоз :) Як виявилось, серед моїх знайомих є кіноман, що розділяє зі мною цю любов, за її рекомендацією і подивилися вчора фільм "Ім"я".

Як каже мій Василь, це фільм ні про що :) Вони говорять, говорять, говорять. Дія майже весь час відбувається одній кімнаті. І при цьому фільм дуже класний і живий, і зачіпає багато всього - стосунки, емоції, почуття. І актори - чудові.

Він легкий і хороший,  і я б казала що він вартий щоб його дивитися.

Приємного перегляду!

2 коментарі:

  1. ммм, цікаво-цікаво... ти фанатка французького кіно напевно так само як я польського))) мені чомусь польське кіно, як от ти пишеш, зовсім інший рівень;)
    але й з французьких є кілька улюблених: якщо ти ще не бачила, то можеш подивитися дуже прикольне англійське(блін... я от до тепер думала, що воно французьке, а почала шукати посилання для тебе і побачила що Великобританія:)))) Мій маленький ангел http://kinodivan.com.ua/filmi/miy-malenkiy-angel

    ВідповістиВидалити
  2. польське - то ще іншіше ніж французьке, і то теж моя любов.
    оо, того про ангела не бачила. подивлюся, дякую!

    ВідповістиВидалити