неділю, 20 грудня 2020 р.

календар очікування свята, супершвидкий варіант

Цей календар можна використати для будь-якого свята: День Народження, Новий Рік, Різдво, День Св. Миколая, день поїздки на море, день приїзду когось дуже особливого, ітп. Його мета - зробити процес очікування радісним, а також додати цікавинок у кожен день замість "ой, то ще так довго чекаааатииии". Я роблю календарі очікування свята із коробочками (ось тут вони всі), але їх треба завчасно замовити. Тому, якщо раптом ви не встигаєте це зробити, можна використати інший варіант - супершвидкий 😎 

Показую на прикладі календарів "Сім днів до Миколая" 😇


Вам потрібно:

💚 папір тіш'ю (можна взяти гофрований папір, але я фанат саме тіш'ю - кольори, якість, оця хмаринковість та ніжність, нямм! оці що на фото - це новинка, новорічні дизайни з Арт-Деко)

💚 шнурочок або тонка стрічка

💚 солодощі якщо плануєте їх вкладати в пакуночки (якщо це печиво - мусите покласти його додатково в кульочок, бо воно жирне і зіпсує ваші пакуночки)

💚 записочки (можна написати вручну)

💚 шнурочок для записочок

💚 наліпки з цифрами (можна написати маркером, якщо папір однотонний)

З листа паперу приблизно 50 на приблизно 70 см (він такого розміру переважно продається) виходить нормальних 6 пакуночків. Для сьомого (останній день до Свята) я взяла папір іншого кольору і для всіх трьох дітей однаковий - зелений, відповідно на 3 календарі по 7 пакуночків у мене пішло 3,5 листи тіш'ю. Ось що вийшло:




Процес мегапростий і не потребує пояснень, думаю. Але якщо залишились питання - пишіть, допоможу 🙂


Гарних вам свят та їх очікувань! 😇

Немає коментарів:

Дописати коментар