понеділок, 28 грудня 2020 р.

про кіно_зимове

 Тут не буде підбірки ТОП-10 і тим більше ТОП-20. Не можу назбирати зимових фільмів чи мультиків, які хотілося б порадити, аж стільки. Але кілька штук є, тож ловіть:

1. Фільм Хроніки Різдва/The Christmas Chronicles (США, 2018) - весела пригодницька стрічка. Дівчинка дуже хоче побачити Санту, тоді разом з братом випадково потрапляє у його сани, і далі - пригоди, пригоди, пригоди. Є ще друга частина, але вона настільки нецікава, що я навіть не змогла додивитися до середини, тому от її - зовсім не раджу. Можна дивитися з дітьми.

2. Місія Різдвяний порятунок/Arthur Christmas (Ірландія, Великобританія, 2011) - чудовий мультик, який аж до минулого року був мені невідомий. Про Санту, у якого є супер-літак і багатезно ельфів-помічників, та про його двох синів. І про один випадково недоставлений подарунок. Веселий, добрий і хороший, дуже раджу. Можна і треба дивитися з дітьми, але якщо дітей у вас немає - все одно подивіться, він того вартий!

3. Ви всі його знаєте, але все одно напишу - Реальна любов/Love actually (Велика Британія, 2003). Це така класика-класика, що я навіть не знаю чи треба про нього писати, хіба дам лінк на допис який був тут про нього раніше - ось. Дивитися без дітей. 

4. А пару днів тому я дізналася, що у 2017-му до дня Червоних носиків зняли Red Nose Day Actually - 15-хвилинний фільм про героїв Love actually! Тобто, ці ж герої через 13 років, що з ними і які вони. Дуже прикольне кіно, усміхалася всі 15 хвилин :))) 

5. Не про Різдво, але прикольний зимовий мультик Снігова битва/Snowtime! (Канада, 2015). Зимові канікули, діти яким немає що робити, снігова битва. Все серйозно: вежа, розвідники, рації і всяке таке. Спойлер: в кінці є один сумний момент, попереджаю на випадок якщо у когось є чутливі до сумних моментів діти. У 2018-му зняли його продовження з назвою "Снігові перегони", воно теж непогане, хоч перша частина мені сподобалась більше.

6. І знов не про Різдво, але сніжний (вже навіть мені бракує снігу!) мультик - Смолфут/Smallfoot (США, 2018). Про єті, які живуть високо в горах і у яких є легенда, що десь там внизу живуть смолфути - крихітні чоловічки з малесенькими ніжками. Ну тобто не ми думаємо що десь там є вони, а навпаки :) Веселий, динамічний, з прикольними піснями. Дивитися з дітьми однозначно, а якщо у вас немає дітей - див. п.2 :)

Ого, вийшов ТОП-6, навіть не думала що стільки назбираю 😎 Сподіваюся, ви не бачили хоча б один фільм із цього переліку і цей один зробить вам чудовий зимовий настрій 😉

Гарного перегляду!

Немає коментарів:

Дописати коментар